Ännu en helg..

har gått! Shit va fort helgerna går jämt, har faktiskt många gånger funderat över vem som kom på den dumma idén att man ska jobba fler dagar än man får va ledig.. inte smart alltså! Men men, bara att gilla läget ;P Tur att jag har ett jobb som jag verkligen trivs med! :) Hur som helst, så har jag & Jonatan mest varit barnvakt i helgen till världens goaste tjej! :) Naima sov över i fredags, så då hade vi fredagsmys framför Pippi med godis och popcorn efter hennes önskemål ;) Lördagen spenderades hos svärföräldrarna, blev bjudna på mat och Naima charmade alla.. haha.. hon fick t om åka lite moped med Jonatan, cykel med Kevin och leka lite med grannarna. 
 
 
 
Läste go´nattsaga för Jonatan ;)
 
 
 
Nöjd liten tjej! ;)
 
 
 
I söndags var det dop för Alexandra & Krilles lilla dotter Ellen :) Det va väldigt trevligt! Bjuder på några fina bilder från tillställningen :)
 
 
 
 
 
Va ju så fint väder igår, så vi passade på att spela lite minigolf och här nedan ser ni en helnöjd pojkvän ;) Ska hinna med att spela på campingen också, för dom banorna är så mycket bättre och roligare!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0