Tips!

Ett hett hösttips! Köp den här superfina ljusstaken från Åhléns för 399:-, fullkomligt älskar den och mina nya tabletter som ser ut som små trasmattor. Underbara! 
 
 

Stadsparaden!

Sitter inte så ofta vid datorn längre, vilket kanske märks ;P Har faktiskt saknat den, är inte direkt samma känsla med mobilen.. haha.. men den duger! Hursomhelst, så vill jag ju självklart visa er vad jag pysslade med i lördags.. stylade nämligen tre modeller med kläder från Åhléns ;) Det va sjukt roligt, framförallt för att jag hade världens bästa modeller! Frida, Julia och Lina ställde upp direkt och dom va så snygga på röda mattan! :) Va inte en renodlad modevisning, utan mer en stadsparad där en massa olika företag visade upp sig :) Bjuder på en hel del bilder! :)
 
Mina modeller: Frida, Julia & Lina
 
 
 
 
Härliga Linda i snygga kläder från Sture 34 :)
 
 
V.I.P Hair & Makeup´s snygga modeller! :)
 
 
 
 
Nedan är ett exempel på dom lite mer udda, men roliga inslagen :)
 
 
 
 
 
Hårbolaget och Tiara´s vackra modeller! :)
 
 
Här nedan ser ni en typisk "Maria-frisyr", ska lätt göra så nästa gång. Supersnyggt!! :)
 
 
Mina glada modeller! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstmys!

Höstkänslorna närmar sig med stormsteg.. så mysigt! Man kan ha halsduk när man går till jobbet på morgonen och det luktar ju sådär härligt friskt. Många mysiga tröjor & koftor har kommit in på jobbet, så jag måste införskaffa nån favorit snart som jag kan ha i höstmörkret ;) Äntligen kan man dessutom krypa upp i soffan och tända en massa ljus om kvällarna. Invigde mina nya ljusfat igårkväll, dom är så himla fina! 
 
 

Ännu en helg..

har gått! Shit va fort helgerna går jämt, har faktiskt många gånger funderat över vem som kom på den dumma idén att man ska jobba fler dagar än man får va ledig.. inte smart alltså! Men men, bara att gilla läget ;P Tur att jag har ett jobb som jag verkligen trivs med! :) Hur som helst, så har jag & Jonatan mest varit barnvakt i helgen till världens goaste tjej! :) Naima sov över i fredags, så då hade vi fredagsmys framför Pippi med godis och popcorn efter hennes önskemål ;) Lördagen spenderades hos svärföräldrarna, blev bjudna på mat och Naima charmade alla.. haha.. hon fick t om åka lite moped med Jonatan, cykel med Kevin och leka lite med grannarna. 
 
 
 
Läste go´nattsaga för Jonatan ;)
 
 
 
Nöjd liten tjej! ;)
 
 
 
I söndags var det dop för Alexandra & Krilles lilla dotter Ellen :) Det va väldigt trevligt! Bjuder på några fina bilder från tillställningen :)
 
 
 
 
 
Va ju så fint väder igår, så vi passade på att spela lite minigolf och här nedan ser ni en helnöjd pojkvän ;) Ska hinna med att spela på campingen också, för dom banorna är så mycket bättre och roligare!
 
 
 

Vardagslyx! ;)

Slutade tidigt igår och lyxade med att sitta på V.I.P i några timmar och få håret stylat av världens bästa Angelica!! Blev, som vanligt, supernöjd! ;) Den här gången fick det bli svart med lite rosa, sen i höst blir det nog att lägga in nån lila slinga istället. Åh, det känns så skönt att va nyfriserad! Fastän många tyckte att jag va så fin i håret redan innan ;P Men nu är det färgglada jag tillbaka and it feels good! ;)
 
 
 

RSS 2.0