Underbara höst! ;)

Tänk om alla dagar kunde va så fina som på bilden, hade ju varit helt underbart! ;) Man blir ju så glad och får sån energi! Men idag är jag faktiskt också glad trots kallt & tråkigt väder, för snart har jag & älsklingen långhelg!! Jippie!! Det va länge sen.. och just den här helgen, när vi firar ett år tillsammans, lyxar vi till det lite extra och far på en hotellweekend i Sundsvall ;) Ska bli så grymt mysigt! Nej, nu är lunchen strax slut.. ha en bra dag! Kram på er!


En massa bus!! ;)

Älskar ju att ordna saker och kom på världens mysigaste idé för typ ett halvår sen.. nämligen att jag skulle ordna ett pyjamasparty ;) Så nu har jag nyss skickat ut en härlig inbjudan och hoppas på att många vill komma.. hihi.. shit, så roligt det ska bli! Tycker ju att man måste få hitta på lite bus fastän man är "vuxen" nu ;)
 

En helg i Skellefteå! :)

I helgen har vi varit i Skellefteå och hjälpt Jonatans lillebror Sebastian att flytta in i en lägenhet :) Shit, så mysig den kommer att bli när allt är klart! Annars har vi inte hunnit med så mycket annat, förutom gått på stan en stund i lördags och slöat i den nya stugan :) Den är så fin! Längtar tills vi ska dit nästa gång och fixa till det lika mysigt därinne ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0