I en helt annan värld..

Ja, rubriken beskriver ganska bra hur det har känts den senaste tiden. Har som levt i en egen liten bubbla, för att man har varit så chockad över det som hände :( Många av er vet ju vad som har hänt och många funderar över hur det har gått sen dess, så tänkte att jag skulle förklara lite här.
 
Pappa vaknade söndagen den 20 januari av en fruktansvärd huvudvärk, blev sedan kokhet och alldeles svag.. och säckade ihop, så Susanna ringde som tur var ambulansen direkt. Han fick ligga på IVA en kort stund (hann träffa honom där tvärt) innan det blev helikopter till Umeå, Susanna körde dit under dagen. På kvällen fick vi reda på att han hade fått en hjärnblödning i nacken (subarachnoidalblödning har jag fått veta att det kallas) och personalen förberedde oss på att läget under operationen på måndagmorgonen skulle vara livshotande. Pappa hade fått en liten blödning, men när de skulle operera sa de att de inte visste hur stor blödningen skulle bli.. om han skulle klara det.. så det var många timmar av lång väntan och förtvivlan.
 
Jag, Jonatan, Cecilia, Daniel, Naima, Micaéla och Marcus körde ner till Umeå direkt vi fick veta på söndagkvällen, hälsade på pappa en stund medan han orkade och tog sedan in på patienthotellet medan vi väntade på besked. Vi sov självklart i princip ingenting den natten.. man funderade mest och va så himla orolig. Samtidigt som jag hela tiden tänkte att "pappa måste klara det här, nåt annat finns bara inte!" Man tänker ju att ens föräldrar ska hinna uppleva när man själv skaffar hus & barn och ev gifter sig. Det är ju som en självklarhet, för dom flesta. Helst vill man ju att dom alltid ska finnas här, om man fick välja. Nej, fy vilken chock man fick när man insåg att så kanske inte var fallet. Jag & Cecilia skyndade oss till sjukhuset på måndagmorgonen, för att hinna krama älskade pappa extra hårt och säga allt man bara kom på. Fy ändå.. vill inte ens tänka tillbaka på det, är bara så himla glad.. överlycklig.. att vi fick det underbara beskedet kl:12.30 på måndagen att operationen hade gått precis så bra som den kunde gå och att dom hade lyckats väcka pappa direkt :) Världens bästa känsla och en sån grym lättnad, som att den tyngsta stenen hade lossnat från hjärtat!!
 
Nu väntar bara en lång tid av rehab här hemma i Lycksele, sist pappa ringde lät det som att han skulle få komma hit i slutet av veckan. Så hoppas på det! :) Han har självklart varit så trött sen operationen, så han har fått höra av sig när han har orkat prata en liten stund. Är så glad över att han inte har tappat tal eller kroppsförmåga, så det här kommer att gå bra. Han är en kämpe utan dess like! Världens bästa! <3
 
Tusen tack för alla fina ord och tankar, är så glad att jag har en sån underbar familj, släkt, vänner och arbetskamrater!! Ett speciellt tack till min älskade pojkvän, som har varit så underbar & go´ hela tiden och ställt upp till tusen. Vi har varit med om mycket tillsammans och det gör oss bara starkare! <3 Älskar dig mest!!
 
 
 

Min första sjukdag.. någonsin..

Hur är det möjligt? :( Va ju tvungen att bli sjuk, just idag, så jag missade just det här morgonmötet när vi skulle ha mysigt och bli bjudna på semlor.. och sen så håller vi ju på att fixa till en massa på jobbet. Det blir så fint och det är ju så roligt!! Nej, bara att ta det så lugnt som möjligt.. så den här konstiga sjukan går över tills imorrn. Låg i soffan hela gårkvällen utan att få i mig nåt och kunde knappt ta mig upp därifrån. Yr och illamående, nästan som att va åksjuk.. och sen "sockerdricka" i fötterna. Hoppas att jag inte har åkt på samma virus som Andrea fick ;/ Nej, dags att vila lite till så jag kanske orkar klä på mig nåt vettigt snart.. gillar ju inte riktigt inlägg utan bilder.. men idag har jag inte så mycket ork, så en gammal bild får det bli :) Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har, kram!
 
 
 
 

Underbara pasteller! ;)

Ge mig lite energi tack! Va så pigg och glad idag när solen kikade fram, men direkt det börjar bli mörkt blir man ju trött igen.. så tråkigt! Kanske borde dra utomlands snart och ladda batterierna lite, skulle ju inte va så tokigt ;) Längtar iaf först och främst så grymt mycket till våren!! Har faktiskt världens vårkänslor vissa dagar, är nog för att jag har det jobb jag har ;) Va så himla roligt att börja packa upp en massa nya färgglada inredningsprylar och fixa inspirationsplatserna. Det är bland det roligaste jag vet och dom blev ju så härliga!! Man blir så grymt shoppingsugen.. och sugen på att göra om här hemma.. igen.. ;) En av dom stora trenderna även denna vår verka iaf va att inreda med olika pastellfärger, klara pasteller denna gång och gärna mot en vit bas. Som sagt, solen ger oss energi men det gör även färger! ;) Så till er som inte riktigt har vågat er på att inreda med så mycket färg än, så är ju pastellfärger lite "lugnare" att börja med ;) Nej, nu ska vi ju snart på middag hos mina underbara svärföräldrar.. så ha en mysig kväll ni med! Kram på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är lånade från http://www.google.se/
 

50år!!

Igår fyllde min älskade mamma ofattbara 50år och så fin hon va!! :) Blev stylad av Angelica på morgonen, så hon fick sin snygga 60tals-look. Sen på kvällen blev det middag och fest på Domängården på Ansia, verkligen supermysig lokal och alla verkade ha trevligt :) Folk blev kvar långt in på natten, så lyckat blev det och mamma va supernöjd.. vilket va huvudsaken! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mammas specialgjorda tårta, som va lika god som den va snygg!! ;)
 
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år!!

Gott nytt år på er allihopa!! Hoppas att ni hade en mysig nyårsafton :) Vi hade ju tänkt fira i Nalovardo, men fick lov att köra hem under dagen på nyår, p g a att Jonatans mamma fick magsjuka och vi ville ju verkligen inte bli smittade ;/ Än så länge har vi klarat oss, peppar peppar! Hade iaf världens mysigaste nyårsafton trots allt ;) Lagade trerätters, drack nån cider, såg film och bara myste. Väldigt lugnt och skönt! Gick ner till hawaiiudden just innan tolvslaget och kikade på raketerna och firade in det nya året! Har bara höga tankar och förväntningar när det gäller 2013 :) Så nu kör vi!! Det här ska lätt bli vårat bästa år! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0