Mysiga dagar i Böviken ;)

Nu när det är sånt busväder ute skulle jag helst vilja att vi sov i en husvagn eller i stugan utanför Skellefteå :) Snacka om att det skulle va supermysigt! Vi brukar ju dessutom sova uppe på loftet och däruppe hör man ju vädigt väl hur det smattrar på taket. Pratade nyss med Jonatans lillebror och han & resten av familjen är där just nu.. är nog därför jag längtar dit extra mycket! Får se när vi tar oss iväg dit igen :) Snart, hoppas jag! Här nedan är några bilder från när vi senast va där :) 
 
 
Så fin stugan blir nu när dom målar om! :)
 
 
Sådan far, sådan son! :)
 
 
Min mästerkock!! <3
 
 
Tyckte verkligen om den här bilden, så härliga färger!! 
 

Nordingrå del 2 ;)

Idag va första arbetsdagen efter semestern och det va riktigt roligt! Va väl inte riktigt vid medvetande när jag skulle upp imorse, så det är tur att jag har en personlig väckare ;) Men väl på jobbet gick det hur bra som helst, man blir ju supertaggad igen när man har fått vila upp sig lite :) Hade bara lite svårt att bestämma mig för vars jag skulle börja, har så mycket roligt att göra.. shit va jag älskar mitt jobb!! Den här veckan kommer verkligen att gå superfort! :) Glömde ju förresten bort att jag hade några fina semesterbilder på vanliga kameran också :) Så bjuder på dom! Jonatan fick ju bl a följa med Fredrik och lägga ut nät när vi va i stugan, fick faktiskt några fiskar och jag lyckades fota fastän vi satt uppe vid stugan och kikade :) Älskar när man har bra zoom, kan ju använda den som kikare ibland.. haha.. ;)
 
 
 
Mysigt uppe på Skuleberget :)
 
 
 
Några bilder från Mannaminne :)
 
 
 
 
 
 
 
Inte direkt sån liten båt ;)
 
 

Nordingrå! :)

Jag & Jonatan hade hela 4 dagar ledigt tillsammans, kändes som världens lyx! :) Vi körde som sagt ner till stugan vid Nordingrå redan på onsdagkväll och stannade till på söndagen. Hann med ett besök i Birsta, sightseeing med mamma som guide runtomkring där stugan ligger och jag & Jonatan for och kollade på ett ställe som kallades Mannaminne. Där fanns en massa olika museum med bl a gamla bilar. Gjorde även det vi hade längtat efter sen förra sommaren, nämligen att åka linbana igen :) Det är så härligt! Och just ja, hela lördagskvällen va vi ju på byafesten i Salsåker :) Va himla trevligt & mysigt fastän det regnade nästan hela tiden, tur det fanns ett stort partytält! :) Va rätt slitna på söndagen, men for hem tidigt eftersom jag skulle med flyget. Hann bara byta resväska och duscha, innan det va dags att fara igen. Nu är jag däremot hemma igen, fördriver tiden med att blogga lite ;) Bjuder på några bilder från stugan, kram på er!


Minisemester!! <3

Weeeeiiiiihooooo!! Snart kommer älsklingen hem och då far vi äntligen på en liten minisemester!! Som vi har längtat efter det ;) Blir en shoppingtur till Sundsvall och resten av tiden ska spenderas i stugan vid Höga kusten, underbart! Har lovat Jonatan att fara & åka linbana även i år, så det ska vi självklart göra :) Annars har vi inte hunnit planera så mycket, rätt så skönt faktiskt! Maria & Fredrik kommer också dit, så det ska bli trevligt att umgås med dom i några dagar :) Nej, bäst att återvända till packningen nu.. ha en härlig dag!! Kram på er!
 
 

RSS 2.0