I våra rosa skor ;)

Det är så roligt att Naima är så fascinerad av både kläder, skor & väskor. Hon verkligen älskar att få såna presenter, en riktig liten fashionista ;) Eftersom man är idolen, så vill hon gärna ha likadana saker som en själv och skor är nåt som hon länge har pratat om. Så när jag hittade ett par rosa skor i hennes storlek, fick det bli en perfekt "storasyster-present" :) Hon tog på sig dom direkt och bestämde att vi skulle börja gå långa promenader tillsammans i våra rosa skor ;) Sötis!


Min bästa väns bröllop!!

Det blev minst sagt en annorlunda midsommarafton det här året, men på ett superbra vis såklart :) En av mina bästa vänner, Angelica, gifte sig nämligen då äntligen med sin Jonas och vilket underbart vackert bröllop det va! Brudparet Tossman va så otroligt fina!! ;) Bröllopet ägde rum i Margaretakyrkan på Gammplatsen och bröllopsfesten hölls nere i Hedlundagården. Jag & Angelica hade planerat dukningen in i minsta detalj + resten av lokalen såklart och resultatet blev då väldigt lyckat, om jag får säga det själv ;) Kan väl sammanfatta hela tillställningen med att det va det finaste budparet, mycket folk, god mat, bra band och hur trevligt som helst! Det gjorde ni bra, Angelica och Jonas! Tack för att vi fick dela det med er! <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out on the balcony <3

Sådär ja, nu är balkongen fixad för mysiga stunder :) Eller det va den väl egentligen redan för ett tag sen, men nu är iaf sista piffet gjort. Väntar bara på att den riktiga sommarvärmen ska komma, så man vill hänga därute lite oftare :) Har ju två veckor kvar innan semestern, så innan dess borde solen va tillbaka.. så man slipper va blekare än aldrig förr ;P 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mosters andra favorittjej <3

Den 14 juni kl 02:27 blev jag moster till en till liten tjej! Så underbart söt!! Kärlek vid första ögonkastet såklart! Va förbi på BB en stund idag och myste med sötnosen! Imorrn får dom komma hem, så det ska bli roligt! Blir nog mycke bebismys framöver, skulle jag tro ;) Kan sitta och bara titta på henne i timmar!
 
 
 
 

Sjukling..

Åh, nej.. febern är här! Och halsen gör så sjukt ont, vad hände egentligen?? ;/ Blir att koka te, krypa upp i soffan och slå på en film.. så jag blir pigg och slipper va hemma från jobbet! Jobbar ju bara två dagar till, sen har jag långhelg.. så känner absolut inte för att va sängliggandes.. suck! Nej, måste tänka positivt.. bruka ju gå så mycket bättre då :) Tänkte iaf se Safe Haven, har hört att det ska va en mysig film.. så det skulle ju passa fint just nu! :)
 

Husvisning!! :)

Ja, nu är vi i husletar-tagen som alla andra i Lycksele ungefär ;) Tänkte att det nog är bäst att börja kika i tid, så vi har nån chans att hitta nåt innan alla fina är upptagna. Fick höra om det gula huset vi va och kikade på idag för länge sen, så har längtat efter att få se det invändigt :) Såg då bättre ut än vi trodde och vi hade självklart med oss pappa som hjälp :) Han vet ju vad man ska kika och tänka på. Så får se hur vi gör med det. Egentligen är vi ju mest ute efter en tomt, så vi kan bygga nytt och vill helst bo som pappa.. kan va ett lite väl högt krav kanske ;) Men man vet aldrig, nångång kanske nåt alternativ dyker upp! 
 
Det gråa huset som jag har vuxit upp i, är ju förresten också till salu nu.. på grundtjärnsvägen 19 :) Det är dom som köpte det av oss, som nu säljer det i sin tur. Så det ska vi också fara och kika på :) Har ju som en förkärlek till det eftersom jag har så många minnen därifrån, så det blir spännande att se hur det känns när vi väl är där.. är ju ett litet, men väldigt charmigt hus :) Frågan är bara om garaget räcker till Jonatan ;)
 
Bilderna nedan är lånade från http://www.maklarhuset.se/
 
 

Hello everybody!! :)

Hej alla fina! :) Länge sen nu.. jag lever, men har haft så fullt upp så jag knappt hunnit med mig själv känns det som ;P Därför har vi faktiskt inte planerat nånting den här helgen och fy så skönt det är! Har bestämt mig för att inte boka upp mig så mycket i sommar heller, så jag hinner njuta av semestern på riktigt :) Hittills har vi iaf haft en mysig helg, firade pappa igårkväll med grillat, tårta och presenter :) Va så härligt väder, så vi blev kvar där länge :) Älskar verkligen att va där, mitt absoluta favoritställe! Man får som ett visst lugn :)


RSS 2.0