En liten tripp till Blåkulla! ;)

Det här måste ju va världens sötaste påskkärring!! ❤ Mosters lilla charmtroll!!


Snart påskledigt!! :)

Wiiiiieeehooo!! Snart lite påskledigt och en massa mys i Nalovardo!! ❤ Längtar som tusan!! Ska köra en massa skoter, grilla och bara må.. underbart!! Måste ju inviga min nya murika också, mackjärnet är redan fixat. Så det blir perfekt! :) Ha en mysig påsk allihopa!! Kram på er! :)


Kalaslördag!! :)

 
I lördags va det kalas igen för mig, inte dåligt att bli firad flera gånger ;) Släkten hade inte hunnit fira mig än, och snart fyller Jenny också år.. så vi slog ihop våra kalas. Så mycket folk och en massa gott fika blev det. Glömde ju ta kort på våran första marängtårta.. haha.. som jag & Jenny skrattade i fredags när vi bakade ;P Har nog aldrig "kastat" en tårta så mycket som denna.. men supergod blev den! Det va ju huvudsaken :)
 
 
Lite suddig, men superfin bild på älskade pappa och Naima :)
 
 
Mosters lilla charmtroll <3
 
 
Spexarna ;P
 
 
Min fina morbror :)
 
 
Min fina kusin :)
 
 
Solbruna mamma, lillebrorsan och pappa :)
 
 
Va så härligt väder ute, så det blev fikapremiär och grabbsnack ute på balkongen :)
 
 
 
 
Världens bästa! <3
 
 
 

Söndagsnöje! :)

Idag är det småfix och bakning som står på schemat ;) Perfekt söndagsnöje! Började med att ta fram och sortera alla mina smycken, fick ju en smart smyckesförvaring från Bluebox av Angelica i födelsedagspresent :) Så nu är den snart proppfull redan.. haha.. men gud så mycket lättare det kommer att bli när man ska välja ut vilka smycken man ska ha på sig. För även om alla inte ryms i den där, så är då alla smycken nu samlade inne i min walk-in :) Underbart!


En helg i Nalo <3

Har haft en underbar helg i Nalo med min finaste <3 Fint väder hade vi dessutom i lördags, så kunde t om sitta ute i solen och läsa lite. Himla skönt! Hann dessutom inviga mina nya högtalare, som jag fick av Frida i födelsedagspresent :) Dom va grymt bra! Kommer att äga på stranden i sommar.. haha ;P Annars tog vi det mest bara lugnt, såg film, grillade, körde lite skoter och sådär. Skönt att det snart är påsk och ännu varmare då förhoppningsvis :) Så vi kan va uppe på fjället och grilla, för den här gången blåste det lite väl mycket.
 
 
 
 
 
Min snygging!! <3
 
 
 
Världens bästa svärmor & svärfar! :)
 
 
 
Mys!! ;)
 
 

Springtime ;)

Älskar att det börjar bli vår, så underbart! Man får så grymt mycket energi och blir så inspirerad, så nu ska det börja fixas lite här hemma. Köpa nya blommor, byta gardiner och in med en massa härliga färger, har börjat lite smått och blev så glad när jag & älsklingen äntligen fick hem vårat nya soffbord, så snyggt!! <3 Det blev som pricken över i :)
 
 
 

Vinterbröllop! <3

Tänkte att det va dags att lägga upp några bilder från det vackra vinterbröllopet som jag va på förra helgen :) Det va en av mina kompisar, Emelie, som gifte sig med sin Christoffer i Margaretakyrkan :) Sen på kvällen träffades vi allihopa på Domängården och umgicks och hade väldigt trevligt. Alltid lika mysigt med bröllop! Stort grattis till er!! :)
 
 
 
Här nedan va det en liten tjej som fick nog av allt fotograferande, så hon gick in igen ;P
 
 
 
 
 
Här nedan är min superfina Angelica, som va så gullig och fixade även mitt hår <3
 
 
 
 

Washitejp!! <3

Har märkt att alla inte har hunnit upptäcka den älskade washitejpen ;) En himla bra uppfinning för alla er som ogillar att spika eller borra hål i väggar. Washitejp är en japansk tejp som finns att köpa i många pysselbutiker och den finns i olika färger och mönster! Det ju roligt att man kan sätta upp saker lite mer lekfullt och testa sig fram litegrann, eftersom tejpen inte lämnar några fula märken efter sig. Helt perfekt med andra ord! ;)
 
Bilderna nedan är lånade från http://www.google.se/ 
 
 
 
 
Bilderna nedan är lånade från http://trendenser.se/ 
 
 
 

RSS 2.0