Luleå

Tänkte bara säga att livet leker och det händer en massa spännande saker just nu! Är ju som sagt inne i hustankar, så får se vad framtiden utvisar :) Sen så har ju även en av mina absolut bästa kompisar, Elin, fått en supersöt liten bebis medan jag va borta i Luleå. Så den lilla killen hoppas jag på att få träffa snart och Elin också såklart! ;) Har hursomhelst spenderat lite mer än en vecka i Luleå, va först och hälsade på hos Frida, Johan och lilla Cornelia. Supertrevligt va det! Hann med några promenader, shopping, husvisningar m.m och avslutade helgen med bastu och relax uppe på 14:e våningen i deras hyreshus. Underbart! Va en bra uppladdning inför arbetsveckan på bortaplan. Ska ju nämligen öppna ett nytt Åhléns i Luleå nu på torsdag och jag fick äran att va med och "bygga" upp den nya butiken. Långa dagar, men hur roligt som helst! :) Så nu är man laddad med ny energi och peppad inför att bygga upp julen här hemma i butiken. Tidigt kan vissa tycka, men det svischar bara till så är julen här! ;) Förresten, hann ju t om med att fika med mina goa vän Majja! Va så härligt att äntligen ses! Och har redan planerat in en blivande reunion i Sundsvall tillsammans med My ;) Fast My vet inte om det än.. haha.. tur att hon inte brukar va omöjlig ;)
 
Bjuder nedan på några fina höstbilder som jag & finaste Frida tog under en av våra promenader.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade höst!!

Hösten är faktiskt en härlig årstid, enligt mig. Det är ju främst så fina färger ute, så man blir alldeles lycklig! Tänkte bara räkna upp några av alla saker som den underbara hösten bär med sig:

* Man får plocka fram alla varma och stickade kläder
* Man går på mysiga promenader i höstmörkret och andas in ordentligt av den härligt krispiga luften
* Man börjar använda mössa, halsduk, vantar och tjocksockar
* Man tänder en massa ljus och dricker en massa te ;)
* Det är en perfekt tid för att fixa lite hemma, kreativiteten brukar flöda!
* Att se film en regnig höstkväll måste va bland det mysigaste som finns ;)
* Älskar alla fina skor som kommer på hösten, skofantast som man är!
* Kan äntligen klippa en snygg lugg igen, utan att tycka att det blir för varmt ;) Haha.. kanske bara jag som tycker så men..
* Man bakar och fyller upp frysen med fika inför höstens alla fika- och spelkvällar
* Man kan va ute och ta snygga foton bland alla härliga färger 

Nu räcker det för idag, men ni fattar säkert poängen :) Ha en mysig höstdag allihopa! Kram på er!Två år tillsammans! <3

Det är som folk säger, att tiden går så himla fort när man har roligt! :) Jag och älsklingen har redan hunnit fira två år tillsammans nu, och det är bara början! Känns ändå på ett vis som om vi har känt varandra hela livet, lite klyschigt kanske.. men det känns faktiskt så! ;) Och nu letar vi tomt/hus för fullt, har t om hittat ett som verkar intressant. Så det ska bli spännande att se hur det slutar ;) Fortsättning följer..

Nedan ser ni min höstbukett som älsklingen överraskade mig med, så fin!! <3
Back on track! :)

Hej alla fina! :) Nu är jag tillbaka igen och lite har då hänt sen sist.. vi har bl a hunnit ha en till loppis. Är så mysigt med loppisar och så skönt att veta att någon annan får glädje av ens gamla saker, som man själv är så less på :) Det som blir över sen ska jag nog fara och skänka till Second Hand, istället för att bara slänga på tippen. Bjuder på några bilder på syrran och mina älskade små syskonbarn :)RSS 2.0