Som ny!

Idag har det varit en lite annorlunda dag, i positiv bemärkelse såklart :) Började dagen med att ha månadsmöte, men det här månadsmötet bestod inte bara av en massa prat utan även av en mode-workshop. Jippie!! Som jag hade längtat efter den :) 

Den gick ut på att man först skulle lära sig vilka färger man passar i och vilka typer av plagg som passar ens figur. Sen skulle vi inspirera varandra, prova kläder och shoppa tillsammans innan öppning :) Det händer inte varje dag! Himla roligt va det och ikväll har jag varit & fixat håret hos bästa Angelica :) Så nu känner jag mig som ny! Dags att sova, men bjuder på hur jag såg ut några dagar innan jag for och klippte mig. Hade ju hunnit få riktigt långt hår :) 




På semester

Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt hemma hos världens bästa My :) Kom hit igår förmiddag och sen dess har vi pratat konstant om allt mellan himmel och jord! Så himla roligt att äntligen ses igen :) My ville bl a gärna ha inspiration nu när hon & Rickard äntligen har flyttat till hus (i slutet av augusti) och nu bubblar hon då av energi, så jag har nog lyckats redan ;) Shit, vilket fint hus dom har.. är så avis! Skulle lätt kunna bo i ett sånt här hus.. och vilken tomt ;) Ska försöka ta några bra bilder på det sen, men än så länge bjuder jag bara på några små inredningsfavoriter!






Gräsänka

I helgen har jag varit ensam hemma, medan Jonatan har varit & kört skoter med Jocke :) Tänkte att jag skulle hinna göra en massa sånt där som jag inte riktigt känt att jag haft tid att göra på ett tag.. typ umgås med en massa vänner, pyssla, blogga, baka, beställa foton m.m.. men tji fick jag ;P Hann inte alls med det jag hade tänkt, mest för att jag blev sjuk.. suck. Men umgicks iaf hela fredagskvällen med Angelica, himla mysigt! Åt ute på Knuten, planerade några saker hemma hos mig, såg tv, surrade i timmar, käkade godis och hade det bara allmänt bra :) Sen på lördagen va det födelsedagsfika hos Lina, så jag åkte dit med Katta. Himla trevligt även där såklart! Behövde lite kompisenergi, kände jag :) Men sen när jag kom hem från kalaset va jag alldeles däckad, orkade inte ett smack.. sov t om i några timmar innan middagen. Blev dyngförkyld.. så lyssnade på kroppen och låg bara i soffan hela kvällen..
 
Så på söndagen va jag på topp igen. Gulligaste svärföräldrarna ringde vid lunch och bjöd mig på våfflor :) Så for dit en stund, medan jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Sen när jag kom hem bakade jag både bullar & semlor (riktigt runda & fina, nu när mamma har lärt mig hur man gör.. haha..) medan mamma hälsade på :) Jonatan kom hem mitt i bakningen, så han fick sig en trevlig överraskning. När mamma hade farit började vi med middagen, blev en mysig lyxmiddag :) Kött i en krämig sås med friterade potatisklyftor. Mums! Älskar våran fritös. Sen bjöd vi även hem svärföräldrarna på semlor, så goda alltså! Kan väl säga att jag tog igen allt jag missade i lördags, på söndagen.. men det går ju det med! ;)
 
 
Underbaraste Angelica, så glad över att ha henne som bästa vän! <3
 
 
Hon ska förresten sälja sin supersnygga brudklänning, bara ett tips till er som letar! ;)
 

RSS 2.0