Weeiihooo!!

I maj ska jag äntligen få umgås med två av mina favoriter, My & Majja!! Jippie!! Vi ska slå på stort och bo på hotell i Sundsvall i tre nätter vid Kristi Himmels Färd. Underbart! Bokade hotellrum igår, så nu är jag taggad till tusen!! Ska bli så roligt att umgås i "våran" gamla stad igen, som en liten reunion! ;) 
 

Mosters tuffing!

Fick det absolut sötaste mms:et idag :)
-"Ta ett kort och skicka det till moster"
 

Hon är ju för härlig!! ❤️

En bukett blommor

Att blommor kan göra en så himla glad! Blir alldeles lycklig varje dag jag kommer hem och ser så fina blommor. Tror jag måste börja unna mig en bukett i veckan kanske ;) Dessa fina fick jag i lördags av Eric och Frida.
 
 
 

Kalas för hela slanten!

I fredags bakade jag & min kusin Jenny en tårta och slabang inför trippelkalaset (för mig, Jenny & Micaéla) med släkten på lördagen :) Alltid lika spännande när vi ska göra nån tårta.. haha.. har aldrig kastat omkring en tårta lika mycket som förra gången och den här gången va det ett dåligt tårtbottenrecept. Så vi testade ett annat och då gick det fint! :) Är dessutom inget stort fan av tårta, så det är väl därför jag inte gillar att göra tårtor heller. Bara själva garneringen, för det är ju lite som att pyssla ;) Cupcakes är mer min grej! Bjöd även på sju sorters kakor, ibland känns det som att man är lite överambitiös. Är ju ändå nästan ingen som orkar äta av allt. Va hursomhelst en trevlig dag med en massa folk i våran lilla 2:a, nästan 20 pers :) Men det gick bra det med, satt folk lite överallt. Är som ändå mysigt på nåt vis! Fina presenter fick jag också :)
 
 
 
Sötnosarna hade det mysigt i fåtöljen! :)
 
 
 
 
 
Sötaste lilla Saga :)
 
 
Och godingen Ava :)
 

Life is good!!

Sålde min Audi i augusti och sen dess har vi varit utan bil.. eller ja, Jonatan har en "lekbil" som mest står i garaget ;) Och så har vi ju lill-jettan.. men den vill man helst inte köra långt med. Så vi har letat bil länge.. till slut bestämde vi oss för BMW:n nedan och det känns sååå bra!! Nu slipper vi äntligen låna bil när vi ska nånstans. Underbart!! :) 


Min födelsedag

Ja, då har man fyllt år igen och vilken mysig födelsedag jag hade! :) Blev väckt vid 06:15 av att älsklingen kom in och bjöd mig på frukost på sängen. Han är bäst! <3 Blev en himla bra start på dagen och när jag kom hem hade han dukat fint, tänt ljus och gjort en supergod middag. Hade även blommor och presentkort som väntade :) Skulle faktiskt kunna vänja mig vid det där varje dag! ;) Hehe.. 


På jobbet fick jag fina blommor och bjöd på lite fika :) Hade bakat paj, cupcakes och cakepops! Va lite orolig över hur cakepopsen skulle smaka, men lyckades väldigt bra faktiskt. Ska bara göra dom lite mindre nästa gång :) Enligt Andrea va dom bland det godaste hon hade smakat, så jag är nöjd över det betyget! :) 


I onsdags bjöd jag några vänner på födelsedagsfika, va så trevligt att umgås en stund :) Vissa träffar man ju tyvärr inte så ofta längre. Ska se till att börja bjuda hem folk lite oftare, utan nån speciell anledning :) Fick iaf en massa fina presenter, måste ha varit väldigt snäll ;)


RSS 2.0