Mysigt värre!

Idag har det varit en mysig dag! Först hade vi månadsmöte på jobbet och överraskade fina Jennie med en blöjtårta :) Jag fick äran att fixa iordning den och vi ville att den skulle va lite cool, så det blev svarta band och tuffa kläder som låg gömda inuti. För att va första gången, så blev jag faktiskt rätt nöjd :) 


Imorrn ska vi äntligen på Guldkalaset, är ju nominerade till Årets Butik :) Hoppas såklart att vi vinner!! Så ikväll har jag testat kläder och är äntligen hyfsat nöjd. Blir bara svarta kläder, men naglar och ett stort halsband i guld :) Det blir nog bra! Nej, nu måste jag avsluta.. för nu blir det myskväll med älsklingen istället för fredagsmys :) Ha en trevlig kväll, kram på er!
Husses dag!

När man är som jag och verkligen gillar att slå in paket, då kan man ju ibland få hitta på egna högtider ;) Så det fick bli "husses dag" i lördags, dagen före fars dag alltså. Mest för att visa lite uppskattning för att Jonatan är så himla duktig med Freja :) Så han fick snus, kalsonger och choklad. Dom två första sakerna är sånt som Freja oftast brukar sno, så tyckte att jag va lite fyndig ;) Haha.. och Jonatan blev då väldigt glad! Sen så firade vi självklart pappa & svärfar igår. Himla mysigt va det och mycket tårta blev det! :)
Bakning!

Den här veckan har det bakats mycket och det gillar jag! En kväll ville Jonatan gärna att vi skulle baka nåt och då fick han såklart välja vilka sorter. Så det blev både snickers, havreflarn och rulltårta :) 

Igårkväll va det äntligen dags att baka i bagarstugan. Ett år sen sist, så det va väldigt efterlängtat! Det va jag och svärföräldrarna som bakade :) Fick hjälp av Sebbe en stund. Tycker att det är så himla mysigt och hoppas att det är en tradition som alltid kommer att leva kvar :)

RSS 2.0