Att sova hos moster!

För ett tag sen sov Naima över här. Hon gör inte det så ofta, men när hon väl gör det är det så himla mysigt och hon har så roliga saker för sig :) Hon vill alltid börja med att bada, så det är klart hon får det. Älskar att vi har ett badkar och sist va både syrran, Jenny och pappa här. Alla dom skulle såklart måsta komma in och kolla på hennes olika trix, i omgångar.
 
 
Vi hade myskväll en stund med syrran & Jenny och såg på film.
 
 
När dom hade farit bäddade vi iordning till Naima, hon ville sova mittemellan oss :)
 
 
Dagen efter va det dags att fara på ett dop, så vi gjorde oss fina inför det.. med läppstift båda två, enligt Naimas önskemål ;)
 
 
Lockade också håret på henne och likadana skor som mig hade hon fått också! Så det så! ;) Mosters tuffing!
 
 
Va lite roligt när jag kom hem sen, för då såg jag att Naima hade varit framme. Hon hade lagt om alla kuddar på sitt vis, både i soffan & på sängen. Sötisen! Kanske har tänkt att gå i mosters fotspår sen ;) Man vet aldrig!
 
 
 

Ordning & reda!

Under semestern tog jag äntligen tag i att märka hyllorna i skafferiet, för jag har ju en viss ordning.. men inte alltid så lätt för Jonatan att veta hur jag har tänkt ;) Och man kan aldrig få för bra ordning & reda, enligt mig! Finns nästan ingen skönare känsla än när allt är på sin rätta plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny säng!!

Har länge velat ha en ny säng, gärna en hög. Så nu när SK Möbler hade väldigt bra pris på en kontinental säng, slog vi till! Hämtad ut den igår och shit så hög den är! Känner mig lite som prinsessan på ärten! ;) Men skönt att äntligen ha köpt en. Så mysigt! Ska ha den andra sängen i Skellefteå, så vi sover skönt där också :) Blir ju perfekt! Nu ska vi bara se om vi ska möblera om i sovrummet lite, så det kanske känns lite luftigare. Fick en idé igår som vi nog måste testa :) 
Dekorplast i mitt hjärta!

Vi letar ju hus för fullt som ni vet och jag hoppas att vi hittar nåt snart. Så jag kan få va lite kreativ igen, för lägenheten börjar va lite väl "överpimpad" och övermöblerad. Plus att det verkligen rycker i pysselnerven, hela tiden! Tur att jag får inreda & fixa på jobbet iaf ;) För hemma går jag just nu lös på dekorplast & washitejp. Man kan ju alltid förändra möbler & sånt som man har litegrann iaf, när man inte har nåt bättre för sig ;) 
 
 
 
 

Första semestern tillsammans!

Kan väl egentligen sammanfatta våran första semester tillsammans med tre ord: Så underbart härlig! Tog det himla lugnt och njöt verkligen av att bara få vara lediga tillsammans i tre hela veckor. Va mest hemma i Lycksele och umgicks med vänner & familj. For en sväng till Skellefteå över en helg och hälsade på Jonatans lillebror Sebbe :) Men annars gjorde vi inget speciellt, förutom att jag fick träffa en av mina kompisar, Anna, och hennes barn som nuförtiden bor nere i Skåne. Så det va väldigt roligt! Fotade litegrann iaf, så här kommer några bilder från i sommar :) Kram på er!
 
Hade ju förresten som mål att göra så få tråkiga "måsten" som möjligt under semestern..
så en diskmaskin va ett måste ;)
 
 
Gjorde "hotellfrukost" första lediga dagen.
 
 
Ha fått umgås mycket med min bästa Frida i sommar, det gillar jag! <3
 
 
Kjol och linne va nog min "vardagsoutfit" i sommar, va ju så sjukt fint väder!
 
 
Annas söta dotter Malva.
 
 
Och lilla Elda.
 
 
En härlig kvällstur med båten.
 
 
 
Fina pappa!
 
 
Motorveckan är ju alltid lika härlig, men det va tur att vi hade två veckors semester kvar efter den, för det behövdes.. kan jag lova! ;)
 
 
Jens kom förbi en sväng, alltid lika trevligt!
 
 
Lovade ju i ett svagt ögonblick att jag kunde följa med Frida & Julia och visa upp Julias bil (och oss i tidsenlig klädsel), inför en massssa folk på fredagen på motorveckan! Jag & Frida va kanske lite väl nervösa innan & undrade vad vi hade gett oss in i.. men det gick ju fint trots allt. Julia fick ju prata mest så ;)
 
 
 
 
Och glass i stora lass blev det rätt ofta såklart! ;)
 
 

Maria & Fredriks bröllop

Har ju fått va på två bröllop i sommar och det första va Maria (min bonussyster) & Fredriks bröllop. Jag & Anneli hade fått äran att ansvara för dekorationen & dukningen. Det tog tid, men va samtidigt så himla roligt. Vi ville ju helst inte att nån skulle se nåt i förväg ;) Så vi ville inte ha nån hjälp först, tills vi insåg att vi aldrig skulle orka eller ens hinna blåsa upp 50st ballonger. Så Jonatan & några av hans kompisar va snälla och fixade det åt oss :) Va en himla tur, för vi va ändå där till sena natten. Efter mycket planering & pyssel (och sponsring av stolsöverdrag) va det så roligt att äntligen få se hur bra det verkligen blev. Vi blev så grymt nöjda och det bästa av allt va att få se Maria & Fredriks ansiktsuttryck när dom äntligen fick komma upp & se :) Festen va ju såklart också superbra! Massa trevligt folk, god mat & roliga lekar! :)
 
Såhär såg det ut när vi kom.. 
 
Och såhär såg det ut när vi va klara :) 
 
Det superfina brudparet!
 
Jag & min bästa!
 

RSS 2.0