Always kiss me goodnight! ;)

Köpte en sån där "Make my own banner" för ett tag sen och kom till slut på den perfekta meningen att ha i sovrummet: "Always kiss me goodnight" ❤ vet inte vad ni tycker, men för mig är det bland det viktigaste! Man sover så himla bra då och en sak som jag också håller stenhårt på är att man aldrig ska gå och lägga sig oense. Det har jag fått inpräntat av kloka personer :) Nej, nu längtar jag tills älsklingen kommer hem från jobbet och väcker mig och pussar mig godnatt som alltid ❤ då sover jag som bäst! Sweet dreams! :)


Randigt! <3

Nu när limegrönt börjar va "inne" igen, så har min limegröna vägg gjort sitt ;P En himla härlig färg, men bestämde mig för rätt länge sen att vi skulle ha en randig vägg istället. Så nu tack vare min bästa mamma, har vi en randig vägg i tvrummet! Blev så grymt snyggt!! Även lättare att förändra med kuddar och gardiner :)
 

I feel lucky every day when I'm with you! ;)

Har haft en konstig vardag dom senaste veckorna, eftersom Jonatan har börjat jobba kväll ;/ himlarns va trist det är! Mest för att jag sover när han kommer hem och han sover när jag far.. har inte ens hunnit hem från jobbet innan han börjar.. men hellre det än att han jobbar borta, så får se det positivt istället :) plus att man får längta extra mycket till helgerna :) men men, tanken med det här inlägget va egentligen att få lite middagstips! Behöver inspiration, för det är så himla lätt att bara strunta i att laga ordentlig mat när man nästan jämt måste äta ensam. Så kom gärna med nåt enkelt, hyfsat snabbt tips så är ni supergulliga! ;)


Cakepops! ;)

Kom nyss hem från en trevlig kväll hos Katta med Lina & Angelica! :) Gud va jag har saknat dom tjejerna alltså! Ska se till att träffas lite oftare, tycker jag :) Vi testade iaf att försöka få till några snygga cakepops, gick väl sisådär.. men övning ger ju färdighet, så ska nog testa nån fler gång.. bland annat med Frida, som jag har lovat :) Gjorde förresten först en som såg ut mer som en stor köttbulle.. haha.. men sen gick det lite bättre för oss ;)


IKEA-fynd och lite annat! :)

Hur ska man lyckas hitta några nya gardiner i klass med dom nedan?! Som jag verkligen älskar, det blir en utmaning! Är inne i nån randig period just nu, så det blir nog nån randig tapet snart också kanske ;) Fick en idé imorse, som jag tror skulle bli himla bra!
 
 
Måste ju bara visa några av mina IKEA-fynd! ;) Nedan ser ni min älskade turkosa rullvagn, verkligen en ny favorit! Helt perfekt att förvara roliga burkar och frukostgrejor i. Många har visst rullvagnen i badrummet, men hos mig passar den bäst vid köket ;) Bra med saker som passar in lite överallt!
 
 
 
 
Bild nedan på ett av mina två nya lackbord, superfina! :) Har bytt ut mitt satsbord mot dom nu och gett dom gamla borden till min morbror istället. Naima va här en stund igår och hon har så härliga kommentarer ibland, är verkligen mosters lilla tjej.. märker direkt när man har nånting nytt ;)
 
Naima: Men moster, vars har du köpt dom här borden?
Jag: På IKEA :)
Naima: Jahaaa :) men vars är dina andra?
Jag: Dom är ju hos Lasse.
Naima: Men.. dom ville ju jag ha.. (besviken liten 3åring)
 
Hon är för söt, va ju inte så lätt att veta det inte :)
 

Wake-up call..

Dom senaste två veckorna har verkligen varit upp och ner.. :( Har varit så ledsen och orolig.. tur att allt har gått bra under omständigheterna! Men det är verkligen såna här gånger som man blir påmind om att man ska se till att ta tillvara på livet och alla som man bryr sig så himla mycket om! Ett riktigt wake-up call har man fått sig.. och har sån tur som har världens underbaraste pojkvän, som verkligen har ställt upp och stöttat mig till tusen! Puss på dig!! <3 Vi firade ju by-the-way nyss 1år tillsammans, bjuder på några bilder från våran mysiga helg i Sundsvall! ;) Snart helg igen, skönt! Ha så roligt allihopa, kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0