Please help me! ;)

Gaaaah!! Har beslutsångest till tusen.. ska klippa mig hos min bästa Angelica om ca två veckor och jag kan verkligen inte bestämma mig för varken vilken frisyr eller vilken färg jag ska ha. Kort eller långt? Snelugg eller vanlig? Svart eller brunt? Ska jag ha nån slags effekt? Börjar längta tillbaka till det svarta med någon cool effektfärg.. men hur och vilken färg isåfall? Nej, vad tycker ni? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rusta is the shit! ;)

Haha.. det är faktiskt så! Shit, så mycket fint jag har hittat där! ;) Ja, ni såg ju bl a min fina ljusslinga.. hittade även en kudde med rosor på och en superfin turkos matta, så nu börjar jag faktiskt va riktigt nöjd med vardagsrummet! Kudden med texten på gjorde ju också sitt och den råkar va från Lagerhaus ;) Det är också en av mina favoritbutiker, skadar ju inte heller att man har personalrabatt även där när man jobbar på Åhléns! ;)
 
 

 


Stolt tjej_85!! ;)

Hihi.. va nöjd jag är!! Tog äntligen tag i att försöka mig på att sy en gardin och det gick ju riktigt bra!! Fick många vuxenpoäng av mamma.. haha ;P Har ju bara vågat mig på att fålla upp gardiner förut, men nu jäklar! Hittade iaf tyget när vi va på IKEA och hade som mål att inte ha det liggandes så länge i garderoben, ca: 1 vecka va ju inte så farligt.. helt godkänt, tycker jag! Förresten, visst är det coolt?! ;)
 
 
Älskar även våran ljusslinga från Rusta, den har så mysigt sken! :)
 
 
Och jag hittade även uggletavlan på IKEA som jag hade längtat efter ända sen jag, Jenny, syrran & Malin va och hälsade på Jennys kompis Elin i Umeå. Blev något avundsjuk när jag såg hennes fina tavla! ;)
 
 
Nej, nu väntar bulldegen.. bäst att passa på att pyssla lite medan man fortfarande har lite semester kvar! ;) Ha en mysig kväll, många kramar!
 

I can´t believe it, but I´m done!! ;)

Kan knappt fatta att jag säger det, men nu är jag äntligen klar med min walk-in!! Jippie!! ;) Gav upp hoppet om att hitta en kristallkrona som föll mig i smaken, så det fick bli en budgetlampa istället för ynka 349:- och tur va då det, eftersom den inte gick att sätta upp som jag ville. Va nog inte tänkt att man skulle kunna byta lampa därinne ;P Men när man har fått en bild av hur man vill att nånting ska se ut, så ger man sig inte i första taget!
 
 
 
 
 
 
Har försökt tänka lite smart, så jag har bara köpt och fixat saker som jag vet att jag kommer att ha användning för även sen.. om jag nångång får för mig att flytta. Så jag bad några på AME att bygga en skohylla till mig, som har exakt rätt mått och som sedan kommer att passa perfekt bredvid min andra hallmöbel. Dom fixade det för en väldigt billig summa, så anlita dom om ni har någon idé men inte riktigt kan eller känner att ni har tid själva. Köpte även ett svart nyckelskåp på SK Möbler, som jag just nu använder som spegel och förvaring av örhängen :) Helt perfekt ju!! 
 
 
 
 

Några underbart mysiga dagar i stugan!

 
I fredags va det äntligen dags för min och älsklingens minisemester :) Packade bilen och körde direkt vid lunch när Jonatan fick sluta, hade tänkt stanna och äta lite redan vid Fredrika.. men vi härdade ut och hade en liten picknick i Ö-vik istället :) Hade ju tagit med oss baguetter, grillad kyckling, sallad och potatissallad.. underbart gott! Kändes lite luffigt att sitta där i gräset, men det va så himla härligt! Stannade där i en hel timma faktiskt, fastän vi egentligen hade lite bråttom till Sundsvall :) Skulle ju hinna med att gå på IKEA, Biltema och några andra butiker.. blev lite stressigt, men vi hann det viktigaste och resten tog vi på hemvägen i söndags när vi stannade en stund i Umeå :) Va iaf bara en snabb sväng i Sundsvall, för sen skulle vi köra tillbaka till Nordingrå och spendera resten av helgen i stugan :) Hade en underbart mysig helg, inte så superbra väder men det gjorde då ingenting. På lördagen gick vi på Kornsjö marknad en stund och åkte linbanan upp till Skuleberget. När vi kom tillbaka till stugan blev det lite soffmys, kubbspelande och sen grillning resten av kvällen. Längtar redan tills vi ska dit nästa gång! :) Bjuder på många härliga bilder nedan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskar fynd!

Vissa gånger ska man bara få ha tur alltså :) Först hittade jag för ett tag
sen ett nytt superfint ugglehalsband, mitt gamla har använts så flitigt så
det har redan blivit lite slitet ;/ Hittade även ett par uggleörhängen och
typ converse, för en väldigt billig peng på Ur & Penn :)
Beställde även ett vänskapsarmband till mig & Frida, där en del av summan
gick till Barncancerfonden. Tyckte att det va så sött och så gjorde man
ju samtidigt en god gärning.
Idag hade jag också turen vid min sida och lyckats få tag på helt oanvända
skor för 40:- på Second Hand, nöjd tjej!! ;) Gick egentligen bara dit för att
se om jag kunde hitta några gamla träramar att måla om.. men det här va
ju mycket bättre! ;P

I'm hooked on you! ❤

Inte det lättaste att ta kort så man får fram rätt känsla, men nu har jag
iaf äntligen lyckats sätta upp alla krokar inne i min walk-in :) Så nu ska
jag bara hänga upp en massa väskor och andra accessoarer. Fattas
fortfarande en lampa, hur svårt ska det va att hitta?? Omöjligt verkar
det som, så därför får ni bara en liten sneak-peek än så länge :)


RSS 2.0