Nya brillor!

Har äntligen tagit tag i att skaffa nya glasögon! Va ju kanske på tiden nu när mina andra har hunnit bli minst 10år gamla ;P Har inte använt dom gamla så flitigt heller, så tänkte att jag skulle testa att ha mina nya en hel dag och hittills känns det helt okej faktiskt :) 
Mysig helg!

Nu har ännu en helg passerat och vilken mysig helg det va! :) Hann ha myskväll med Jonatan, gå på stan med mamma, fika hos min morbror & moster, beställa tapeter till sovrummet, fixa hemma, fira bästa pappa på Fars Dag och baka mjukkaka i bagarstugan :) Nästa helg ska jag nog satsa på att hinna träffa några vänner också :) Nej, nu är lunchen strax slut.. så ha en trevlig dag! Kram på er! 


Halloween

Vi har ju kört med temahelger på jobbet under en ganska lång tid nu. Det är så roligt, vi får en bättre gemenskap och kunderna verkar uppskatta det! :) I helgen hade vi t ex Halloween-tema, så alla var lite konstigt sminkade.. och kunderna tyckte att vi va så snygga.. eller?! Haha.. Gårkvällen blev väldigt lugn, va hemma och bakade lite :) Älskar att få va lite kreativ! Såg annars bara en mysig film, New Year's Eve, och bjöd sedan Jonatan och Patrik på fika :) Dom gillade verkligen mina fina bakverk! RSS 2.0