Underbara nyheter!

Åh, så härligt det är nu när vårens alla färgglada nyheter börjar komma in på jobbet! Man blir ju så köpsugen och inspirerad att byta ut en massa saker hemma.. farligt för plånboken ;) 
 
 
 
 
Bilderna är lånade från Åhléns hemsida. 

Ett år sen..

Kan inte låta bli att tänka på att det idag är ett år sen vi va i Umeå och just hade fått veta att pappa hade klarat operationen. Så obeskrivligt skön känsla av lättnad det va! Är så glad att älskade pappa fixade det, han är en kämpe! Och kan inte tänka mig hur det skulle ha blivit annars.. nej, fy.. man ska va glad så länge alla nära och kära är friska. Ta vara på varandra! Kram
 

I love.. tegel!!

Som jag har längtat efter att få upp min tegel-tapet, den har legat under sängen i några månader och bara väntat. Tack vare bästa mamma sitter den nu äntligen uppe och jag är minst sagt sjukt nöjd! Så underbart snyggt och det tycker även Jonatan, som tur är! ;) Kunde inte hålla mig längre, fastän vi letar hus.. kan tyckas lite onödigt, men ibland bara måste man ;) Hihi.. så nu sover vi väldigt gott i vårat mysiga sovrum!
 
 
 
 
 
 

Piff i köket!

När man plockar bort julen är det alltid lite extra roligt att få piffa till på nytt med en massa ljusa och färgglada saker :) Inspirationen brukar flöda och det är farligt för ekonomin att jobba med det jag gör.. haha.. ;P Man får verkligen motstå frestelsen när man packar upp alla snygga inredningsprylar som är så vårfräscha, att man blir alldeles lycklig ända in i själen :)
 
 
 
 
 

Dop för Elda & Elliot

Som sagt, jag ligger lite efter i uppdateringen ;P Men min fina vän Anna va iaf hemma en stund under julen :) Så hann ha en mysig kväll med fika och en massa prat, så vi kom ikapp litegrann. Sen så va jag även bjuden på dubbeldop den 27:e. Va både Annas dotter Elda och hennes syster Marias son Elliot som skulle döpas :) Ett väldigt fint dop va det och himla roligt att det blev Jannike Stenlund som skulle sjunga några låtar. Hon är ju så bra! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa julaftonen på vääääldigt... länge!

Trodde att jag skulle hinna med flera inlägg under julledigheten.. komma ikapp lite, men tiden rann iväg. Hade en underbar ledighet, kändes nästan som jag hade varit ledig i en månad. Hann med lite fix hemma, en massa mys och kvalitetstid med älsklingen och andra nära & kära. Vi hade i princip myskväll varenda kväll, det skulle jag lätt kunna vänja mig vid! ;) 
 
Tänkte hursomhelst att jag skulle berätta lite om min väldigt ovanliga julafton. Brukar alltid känna mig så kluven när det kommer till vars jag ska fira jul. Vill ju helst va med alla samtidigt. Började iaf dagen med att fika och umgås med Jonatans fina familj en stund :) Lyckades fånga alla utom Sebbe på bild, men han va såklart också hemma :) 
 
På eftermiddagen va det dags att fara och fira hos syrran och hör & häpna.. där skulle både mamma & pappa va. När det blev bestämt kunde jag knappt tro det, att jag skulle få fira med både mamma & pappa samtidigt.. för många kanske det är en självklarhet. Men för oss va det, om jag minns rätt, första gången på 20år som vi fick fira med båda våra föräldrar :) Kändes helt otroligt, blev alldeles varm i hjärtat. Så därav rubriken. Trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle hända, så kommer att leva länge på det. Slapp för första gången ha dåligt samvete mot nån av dom. Va också roligt att fira med alla mina syskon såklart, för det är också några år sen faktiskt. Lyckades t om få till en syskonbild :) Va iaf väldigt bra stämning hela kvällen och alla verkade trivas. Naima va nog ändå nöjdast av oss alla! Dels för att hon fick va med så många samtidigt och dels för att hon älskade alla julklappar. "Oh my god, oh my god!!" va det nya uttrycket för i år ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0