Fjällvandring

I helgen följde vi med Jocke & Jennifer till Joesjö :) Hade det så himla mysigt! Vi fjällvandrade ett tag på lördagen, riktigt roligt faktiskt och Freja njöt av att få springa fritt. Såg först ut att va lite dåligt väder, men när vi kom högre upp så sken solen. Underbart! Grillade lite däruppe innan vi gick ner. Sen åkte vi in till Hemavan & kollade in shoppingen ;) Kvällen blev väldigt lugn, först blev vi bjudna på supergod mat och sen såg vi bara på tv. Killarna somnade fort ;)

Ny bil!!

Det blev en ny bil och jag/vi fullkomligt älskar den!! Så den kommer vi behålla längre än i några veckor iaf ;) Sååå fin och rymmer hur mycket som helst! Helt perfekt! Men nu vill ju båda helst köra mercan.. haha.. så vi kanske säljer audin. För vi behöver egentligen inte två bilar, det är väldigt sällan. Eftersom båda två oftast går till jobbet :) 
Fullt upp på helgerna! :)

Förra helgen va jag i Umeå och hälsade på Anneli :) Hade en supermysig helg, där vi mest surrade ikapp, shoppade lite och hade filmkväll. Va så skönt att bara få va :) 


Nu i skrivande stund, ligger jag och min lilla familj i bäddsoffan i Sebbes (Jonatans lillebror) lägenhet i Skellefteå. Vi körde hit igår, för att lämna några sängar i stugan och idag blev det lite shopping. Mest till lilla Freja :) Har förberett lite inför den kalla vintern som kommer. Så hon har fått två plagg :) Testade en tröja idag och hon är ju hur söt som helst i den, lilla hjärtat! Nej, dags att sova nu. Ska upp tidigt och fixa några saker, innan vi ska köra till Burträsk och kika på en bil :) Hoppas den är fin!! För nu är vi less på leta bil.. så håll tummarna!! Kram & go'natt!
RSS 2.0